top of page

Tack för i söndags!


Jag jobbar just nu blomsterhög från buketter jag fick i söndags på den seriösa festen. Är väldigt glad att att jag bestämde mig för att ha en fest och fira.


Tack till er som kom på festen och förgyllde!


Är också väldigt glad för att jag vågade testa någonting nytt och låta gästerna bli en del av min bokprocess med "Ölandstokar och nollåttor". I söndags fick gästerna nämligen brunchmingla samtidigt som det stod workshops-kassar runtom i lokalen. Gästerna fick alltså vara med och komma på namn till några karaktärer, de delade med sig av sina bästa ord, skissade bokomslag, kom med idéer till en marknadsföringsplan, hjälpte mig att beskriva en första kyss och kom på frågor till mitt första medarbetarsamtal.

På scen samlade jag och min kompis Patricia ihop lite av vad gästerna gjort och det visade sig vara hög nivå på lapparna. Så nu är tanken att jag ska boka in en kick-off med mig själv, ta med alla lappar och verkligen kicka igång mitt skrivande. För grejen är (plats för trumvirvel) att jag ska gå all in vad gäller Seriöst Förlag från och med juli.


Senaste 2,5 åren har jag varit anställd, väldigt snart blir jag min egen chef igen. Det finns så mycket i det beslutet som är värt att hurra för, mest av allt för att jag har så många spännande projekt i huvudet som jag vill förverkliga. Prio ett är dock att skriva klart min bok. Nu händer det.

Σχόλια


bottom of page